Kangoeroewoning - VLC-LEUKEMANS


Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuwbouw en Stijlen
Kangoeroewoning
Dat bouwen helemaal niet duur hoeft te zijn, bewijst deze Kangoeroe-woning (rechts op foto), gebouwd door de dochter en diens echtgenoot op het perceel en tegen de woning van haar ouders (links op foto) te Hever.

Teneinde deze moderne hoogbouw te laten harmoniëren met de complexe vormen van de bestaande laagbouw, werd er enerzijds gekozen voor bijpassende gevelmaterialen en -kleuren, en werd anderzijds de hoogte van de nieuwbouw verbroken door de horizontaliteit te benadrukken, namelijk: door op beide bouwlagen een verschillende kleur gevelsteen toe te passen, beide bouwlagen te scheiden met een fijne arduinen speklaag en alles af te dekken met een laaghellend schilddak.





Deze moderne kangoeroewoning te Kapelle-op-den-Bos bevat 2 woonunits en een garage met plaatsbesparende sectionaalpoort.

Hier wonen vader (eerste verdiep) en dochter (tweede verdiep) onder één dak.


 

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu