Recensies

 • Kris en Karolien (de opdrachtgevers)
 • Rumst

Reeds 2x bouwwerken laten uitvoeren door VLC en telkens zeer tevreden!

Reeds 2x bouwwerken laten uitvoeren door VLC en telkens zeer tevreden! Zeer vlotte en duidelijke communicatie. Goede voorbereiding en planning. Zeer degelijke en nauwkeurige uitvoering. Zeer correcte tarieven/prijzen. Tevens de onvoorziene "extra's" worden duidelijk gecommuniceerd en correct aangerekend. Een aanrader voor al uw (ver)bouwwerken!

 • Daniel en Bea (de opdrachtgevers)
 • Tisselt

Eindspurt tijdig afgerond. Flesje champagne waard!!

Totale renovatie van het ouderlijk huis. Prima geraamd, gepland, uitgevoerd en opgevolgd. Ook een pluim voor de onderaannemers, Joeri, Jamie, Tom, Polle... Uitstekende communicatie, luisteren en meedenken. Correcte opvolging door Jurgen en Ivan. Eindspurt tijdig afgerond. Flesje champagne waard!!

 • Lieven en Diana (de opdrachtgevers)
 • Boortmeerbeek

Goede en duidelijke opvolging en communicatie.

Intussen zijn we nog steeds tevreden dat we die verbouwing hebben gedaan en genieten er zeker van. Alvast dank nog voor de steeds goede en duidelijke opvolging en communicatie.

 • Robert en Greet (de opdrachtgevers)
 • Londerzeel

Enfin niets dan goeds over VLC. Echt een aanrader. Echt Uw vertrouwen waard !

Kwalitatief heel goed werk geleverd, goede afspraken gemaakt, goede opvolging, heel goede communicatie, mensen met heel wat ervaring. Enfin niets dan goeds over VLC. Echt een aanrader. Echt Uw vertrouwen waard ! Mijn dochter en schoonzoon hebben met VLC hun huis prachtig verbouwd en een klein jaartje erna heeft VLC mijn ouderlijk huis tot een droomwoning verbouwd.

 • Michael en Femke (de opdrachtgevers)
 • Elewijt

Bedankt om mee te bouwen aan onze DROOMwoning

Bij Jurgen hadden we direct het juiste gevoel om totale verbouwing van ons huis uit de jaren '50 toe te kennen. Hij dacht pro-actief mee met zowel ons als de architecte. Eens ze aan de slag waren - uiterst tevreden over de werfleider en de rest van de mensen bij VLC - werden de meer- maar ook de minkosten duidelijk en transparant overlopen alvorens over te gaan tot de actie zodat er zeker geen onaangename zaken op de eindfactuur konden worden teruggevonden. We wonen nu een halfjaar in onze vernieuwde droomwoning en zijn er nog altijd mee in de wolken.

Verzorgde werken en zeer goede werfopvolging.

Door de werken heen hebben we jou en je ploeg ervaren als echte vak mensen.

Bedankt om mee te bouwen aan onze DROOMwoning & voor de correcte en transparante opvolging!

 • Yoni en Sofie (de opdrachtgevers)
 • Opwijk

We kunnen deze bouwfirma zeker aanraden!

De samenwerking met VLC Leukemans is altijd heel correct en goed verlopen. We hebben ook de nodige tips en info gekregen. We kunnen deze bouwfirma zeker aanraden!

 • Elke (de architect)
 • Weerde

Een algemene waardering van 8/10!

Een algemene waardering van 8/10, voor de verbouwing van de landelijke woning.

 • Hilde (de opdrachtgever)
 • Hofstade (Zemst)

De duurtijd van de werken was voorzien op 4 maand en nu, amper 2,5 maand verder zijn de werken afgerond!

Een algemene waardering van 10/10, voor de aanbouw aan de kinesistenpraktijk!
Een stuk aanbouwen aan de praktijk. In het bestaande deel een muur afbreken en een muur verplaatsen. Ik ben zeeeeeer tevreden over deze ploeg. De duurtijd van de werken was voorzien op 4 maand en nu, amper 2,5 maand verder zijn de werken afgerond! De communicatie was top ! Op elk mogelijk en onmogelijk moment kon je met je vragen bij Jurgen terecht. Er werd 100 % rekening gehouden met de mogelijkheden van de praktijk (sluitingsdagen vb), zodat de praktijk er zo weinig mogelijk heeft onder geleden. Verder was elke ploeg heel stipt in de werkuren en werd er heel goed doorgewerkt. Ik ben de hele ploeg enorm dankbaar en het moet gezegd : "ik zal ze missen".

 • Johan, Ann, Laure en Len (de opdrachtgevers)
 • Hofstade (Zemst)

Hartelijk gefeliciteerd met én BEDANKT voor het uitstekende werk!!

Een algemene waardering van 8/10, voor de aanbouw achteraan de woning.
Hartelijk gefeliciteerd met én BEDANKT voor het uitstekende werk!! Ook al vóór onze werken hadden wij vertrouwen in de firma VLC, maar nu ons project is gerealiseerd, kunnen wij alleen maar zeggen dat jullie in alle aspecten van de opdracht onze stoutste verwachtingen hebben weten te overtreffen ! Een dikke merci dus voor de deskundige, correcte en stipte coördinatie, planning en opvolging, alsook voor de kwalitatieve, met veel zorg uitgevoerde werken, alsook voor de permanente betrokkenheid en het goede advies, alsook voor de prima communicatie en het aangename contact met iedere VLC'er, dus kortom voor het welslagen van ons project! Tot slot een grote pluim voor de werkmannen die het werk hebben uitgevoerd. De firma mag fier zijn op jullie "kunnen" + wij vonden jullie stuk voor stuk héél sympathieke en attente gasten. Geen dag hebben wij ons door jullie "gehinderd" gevoeld in het moeten leven in een tijdelijke bouwwerf, wat het voor ons toch wat comfortabel heeft gehouden. Merci, gasten! Vanaf nu spelen wij zeer zeker "levend reclamebord" voor de firma Leukemans. In 1 woord: SUPER professioneel en onberispelijk werk!! Een dikke proficiat daarvoor! Doe zo verder en houd jullie goed, allemaal. En wie weet tot ziens, want als we werken hebben is er voor ons maar één adres :-) Bedankt voor alles!

 • Stijn en Francine (de opdrachtgevers)
 • Niel

Wat zijn wij blij dat we anderhalf jaar geleden ervoor hebben gekozen met jullie in zee te gaan.

Wat zijn wij blij dat we anderhalf jaar geleden ervoor hebben gekozen met jullie in zee te gaan. Van het begin tot aan het einde van ons bouwavontuur zijn we altijd enorm tevreden geweest. Extra dank aan Jurgen voor de perfecte opvolging van alles en aan Ivan om binnenhuis de ideale lay-out te tekenen. En aan allen een dikke merci om ons droomhuis te bouwen. We gaan er met enorm veel plezier in wonen!

Plaats een recensie