Recensies

 • Tim en Carine (de opdrachtgevers)
 • Kontich

Steeds waren jullie bereikbaar of werd er snel terug gecommuniceerd. Echt wel top!

Bedankt voor de fijne samenwerking! Alsook voor jullie klantvriendelijkheid, steeds waren jullie bereikbaar of werd er snel terug gecommuniceerd. Echt wel top! Ook de facturen waren steeds zeer duidelijk opgemaakt met min-en meerkosten (in vergelijking met posten uit de offerte). We zijn tevreden met het eindresultaat!

 • Carl en Miek (de opdrachtgevers)
 • Bonheiden

snelle en professionele manier

Beste medewerkers van VLC,

Wij houden eraan jullie oprecht te bedanken voor de snelle en professionele manier waarop jullie ons van dienst geweest zijn.

Een beetje ‘op hoop van zege’ nam ik contact op met jullie bureel om ‘het probleem’ te melden. Ik was blij verrast dat Ivan me dezelfde dag nog terug belde, me de namen van mogelijke herstellers opgaf en me daarna doorverbond met mr. Leukemans zelf. In een aangenaam gesprek met mr. ‘Maurice’ en zijn echtgenote werd beloofd dat ‘de Polle’ me ‘s anderendaags zou opbellen.

Zo gebeurde en Polle kwam, samen met zn collega, snel ter plaatse kijken en had meteen de juiste ‘diagnose’ gesteld. Ik vond het ook fijn te vernemen dat hijzelf nog de schrijnwerkerij (en het rolluik) geplaatst had in 1985/86!

De nodige wisselstukken werden besteld en werden samen met een extra isolatieplaat enkele dagen nadien geplaatst! Chapeau!

Bij een volgend probleem(pje) weten we nu wel tot wie ons te richten🤔😄!

Veel succes verder!

 • Eddy en Reinilde (de opdrachtgevers)
 • Grimbergen

De werken zijn probleemloos en veel vlotter dan verhoopt verlopen.

Voor onze verbouwing hebben we voor VLC Leukemans gekozen. De werken zijn probleemloos en veel vlotter dan verhoopt verlopen. Uitstekende communicatie, coördinatie en vakbekwaamheid. Het team van eigen mensen en onderaannemers (Jurgen, Ivan, Karel, Pieter, Idan, Jaimie, Nathalie en nog vele anderen) verdienen een dikke pluim. We kunnen VLC Leukemans aan elke (ver)bouwer aanraden.

 • Bart en Marian (de opdrachtgevers)
 • Mechelen

Heel erg tevreden, ik raad hen aan iedereen aan.

VLC Leukemans heeft eerst een verbouwing voor ons gedaan, en nadien de ruwbouw van ons nieuwe huis. Beide keren waren wij heel tevreden van hun werk en over de vlotte communicatie. Ook als ik een vraag had of advies nodig had, hebben zij mij telkens voortgeholpen. Heel erg tevreden, ik raad hen aan iedereen aan.

 • Tony en Ann (de opdrachtgevers)
 • Mechelen

Klantvriendelijk en zeer betrouwbaar!

Wij hebben een zeer positieve ervaring met de firma Leukemans. Ze hebben voor ons in ons vorig pand een aanbouw gedaan en hebben nu recent een nieuwbouw en verbouwing gedaan. Zeer stipt in het nakomen van de afspraken, zeer professioneel personeel. Afwerking tot in de details. Ondanks de periode van prijsverhogingen van de materialen heeft Jurgen geen enkele prijsverhoging doorgerekend. Voor elk probleem werd er dadelijk een pasklare oplossing gevonden. Klantvriendelijk en zeer betrouwbaar!

 • Luc (de vader van de opdrachtgever)
 • Bonheiden

Vakmanschap en dienstverlening zoals je het niet veel meer ziet.

Met 15 jaar tussentijd lieten we ons oude huis renoveren en dan later uitbouwen door Leukemans. Telkens werden de werken correct (en snel) uitgevoerd, zonder meerkost. We werden goed op de hoogte gehouden en ze kwamen regelmatig met nuttige tips. En nu, zoveel jaren later kunnen we nog steeds beroep doen op hun vakmensen om snel te helpen als we iets niet de baas kunnen. Vakmanschap en dienstverlening zoals je het niet veel meer ziet.

 • Chris en Elli (de opdrachtgevers)
 • Sint-Katelijne-Waver

We hebben 3 maal samengewerkt met VLC Leukemans.

We hebben 3 maal samengewerkt met VLC Leukemans. Ook aanbevolen bij familie en kennissen. Steeds heel tevreden over de directe communicatie, het respect voor de planning en de kwaliteit van het geleverde werk. Duidelijke afspraken maar flexibel genoeg om de nodige aanpassingen (verbouwing) wanneer nodig te voorzien. Ook technisch sterk genoeg om complexe zaken aan te kunnen. Zeker aanrader.

 • Koen en An (de opdrachtgevers)
 • Steenokkerzeel

Vriendelijke, professionele werkmensen, die ook navragen vooraleer ze uitvoeren.

Onze nieuwbouw is geplaatst door VLC, en we zijn hiervan heel tevreden. Ze leveren prima werk. Alles wordt dagelijks opgevolgd door eigenaar Jurgen Leukemans, waardoor je contactpersoon dezelfde is doorheen het hele proces van offerte tot oplevering. Vriendelijke, professionele werkmensen, die ook navragen vooraleer ze uitvoeren. Eventuele problemen werden altijd snel opgelost.

 • Walter en Anne (de opdrachtgevers)
 • Humbeek

We hebben al drie keer tot onze volle tevredenheid met VLC Leukemans samengewerkt.

We hebben al drie keer tot onze volle tevredenheid met VLC Leukemans samengewerkt. De eerste keer was een verbouwing aan de achterkant van het huis. De tweede keer was een renovatie in de badkamer. En de laatste keer, eind vorig jaar, was het leggen van een nieuwe vloer in de keuken. Al deze keren vonden we de aanpak van VLC Leukemans professioneel, efficiënt en transparant wat de kosten en timing betreft. Ze leveren prima werk en alles wordt dagelijks opgevolgd door Jurgen Leukemans. De grote verbouwing aan de achterkant van het huis was het laatste werk van onze architect voor hij met pensioen ging. Het vlotte verloop van de werken deed hem spijt krijgen om met pensioen te gaan.

 • Dennis en Katty (de opdrachtgevers)
 • Boom

Initieel hadden wij enkel toegezegd voor de ruwbouw, maar nadien hebben wij ook alle andere posten aan hen toegewezen.

Wij werkten samen met VLC Leukemans voor het optrekken van onze nieuwbouw HOB. We kregen een prijsopgave voor zowel ruwbouw als afwerking. Initieel hadden wij enkel toegezegd voor de ruwbouw, maar nadien hebben wij ook alle andere posten aan hen toegewezen. VLC levert professioneel werk, is correct en communiceert zeer goed. Wij kunnen deze aannemer zeker aanraden als bouwpartner!

Plaats een recensie