Recensies

 • Bart en Marian (de opdrachtgevers)
 • Mechelen

Heel erg tevreden, ik raad hen aan iedereen aan.

VLC Leukemans heeft eerst een verbouwing voor ons gedaan, en nadien de ruwbouw van ons nieuwe huis. Beide keren waren wij heel tevreden van hun werk en over de vlotte communicatie. Ook als ik een vraag had of advies nodig had, hebben zij mij telkens voortgeholpen. Heel erg tevreden, ik raad hen aan iedereen aan.

 • Tony en Ann (de opdrachtgevers)
 • Mechelen

Klantvriendelijk en zeer betrouwbaar!

Wij hebben een zeer positieve ervaring met de firma Leukemans. Ze hebben voor ons in ons vorig pand een aanbouw gedaan en hebben nu recent een nieuwbouw en verbouwing gedaan. Zeer stipt in het nakomen van de afspraken, zeer professioneel personeel. Afwerking tot in de details. Ondanks de periode van prijsverhogingen van de materialen heeft Jurgen geen enkele prijsverhoging doorgerekend. Voor elk probleem werd er dadelijk een pasklare oplossing gevonden. Klantvriendelijk en zeer betrouwbaar!

 • Luc (de vader van de opdrachtgever)
 • Bonheiden

Vakmanschap en dienstverlening zoals je het niet veel meer ziet.

Met 15 jaar tussentijd lieten we ons oude huis renoveren en dan later uitbouwen door Leukemans. Telkens werden de werken correct (en snel) uitgevoerd, zonder meerkost. We werden goed op de hoogte gehouden en ze kwamen regelmatig met nuttige tips. En nu, zoveel jaren later kunnen we nog steeds beroep doen op hun vakmensen om snel te helpen als we iets niet de baas kunnen. Vakmanschap en dienstverlening zoals je het niet veel meer ziet.

 • Chris en Elli (de opdrachtgevers)
 • Sint-Katelijne-Waver

We hebben 3 maal samengewerkt met VLC Leukemans.

We hebben 3 maal samengewerkt met VLC Leukemans. Ook aanbevolen bij familie en kennissen. Steeds heel tevreden over de directe communicatie, het respect voor de planning en de kwaliteit van het geleverde werk. Duidelijke afspraken maar flexibel genoeg om de nodige aanpassingen (verbouwing) wanneer nodig te voorzien. Ook technisch sterk genoeg om complexe zaken aan te kunnen. Zeker aanrader.

 • Koen en An (de opdrachtgevers)
 • Steenokkerzeel

Vriendelijke, professionele werkmensen, die ook navragen vooraleer ze uitvoeren.

Onze nieuwbouw is geplaatst door VLC, en we zijn hiervan heel tevreden. Ze leveren prima werk. Alles wordt dagelijks opgevolgd door eigenaar Jurgen Leukemans, waardoor je contactpersoon dezelfde is doorheen het hele proces van offerte tot oplevering. Vriendelijke, professionele werkmensen, die ook navragen vooraleer ze uitvoeren. Eventuele problemen werden altijd snel opgelost.

 • Walter en Anne (de opdrachtgevers)
 • Humbeek

We hebben al drie keer tot onze volle tevredenheid met VLC Leukemans samengewerkt.

We hebben al drie keer tot onze volle tevredenheid met VLC Leukemans samengewerkt. De eerste keer was een verbouwing aan de achterkant van het huis. De tweede keer was een renovatie in de badkamer. En de laatste keer, eind vorig jaar, was het leggen van een nieuwe vloer in de keuken. Al deze keren vonden we de aanpak van VLC Leukemans professioneel, effici├źnt en transparant wat de kosten en timing betreft. Ze leveren prima werk en alles wordt dagelijks opgevolgd door Jurgen Leukemans. De grote verbouwing aan de achterkant van het huis was het laatste werk van onze architect voor hij met pensioen ging. Het vlotte verloop van de werken deed hem spijt krijgen om met pensioen te gaan.

 • Dennis en Katty (de opdrachtgevers)
 • Boom

´╗┐Initieel hadden wij enkel toegezegd voor de ruwbouw, maar nadien hebben wij ook alle andere posten aan hen toegewezen.

Wij werkten samen met VLC Leukemans voor het optrekken van onze nieuwbouw HOB. We kregen een prijsopgave voor zowel ruwbouw als afwerking. Initieel hadden wij enkel toegezegd voor de ruwbouw, maar nadien hebben wij ook alle andere posten aan hen toegewezen. VLC levert professioneel werk, is correct en communiceert zeer goed. Wij kunnen deze aannemer zeker aanraden als bouwpartner!

 • Kris en Karolien (de opdrachtgevers)
 • Rumst

Reeds 2x bouwwerken laten uitvoeren door VLC en telkens zeer tevreden!

Reeds 2x bouwwerken laten uitvoeren door VLC en telkens zeer tevreden! Zeer vlotte en duidelijke communicatie. Goede voorbereiding en planning. Zeer degelijke en nauwkeurige uitvoering. Zeer correcte tarieven/prijzen. Tevens de onvoorziene "extra's" worden duidelijk gecommuniceerd en correct aangerekend. Een aanrader voor al uw (ver)bouwwerken!

 • Daniel en Bea (de opdrachtgevers)
 • Tisselt

Eindspurt tijdig afgerond. Flesje champagne waard!!

Totale renovatie van het ouderlijk huis. Prima geraamd, gepland, uitgevoerd en opgevolgd. Ook een pluim voor de onderaannemers, Joeri, Jamie, Tom, Polle... Uitstekende communicatie, luisteren en meedenken. Correcte opvolging door Jurgen en Ivan. Eindspurt tijdig afgerond. Flesje champagne waard!!

 • Lieven en Diana (de opdrachtgevers)
 • Boortmeerbeek

Goede en duidelijke opvolging en communicatie.

Intussen zijn we nog steeds tevreden dat we die verbouwing hebben gedaan en genieten er zeker van. Alvast dank nog voor de steeds goede en duidelijke opvolging en communicatie.

Plaats een recensie