Recensies

 • Chris en Elli (de opdrachtgevers)
 • Sint-Katelijne-Waver

We hebben 3 maal samengewerkt met VLC Leukemans.

We hebben 3 maal samengewerkt met VLC Leukemans. Ook aanbevolen bij familie en kennissen. Steeds heel tevreden over de directe communicatie, het respect voor de planning en de kwaliteit van het geleverde werk. Duidelijke afspraken maar flexibel genoeg om de nodige aanpassingen (verbouwing) wanneer nodig te voorzien. Ook technisch sterk genoeg om complexe zaken aan te kunnen. Zeker aanrader.

 • Koen en An (de opdrachtgevers)
 • Steenokkerzeel

Vriendelijke, professionele werkmensen, die ook navragen vooraleer ze uitvoeren.

Onze nieuwbouw is geplaatst door VLC, en we zijn hiervan heel tevreden. Ze leveren prima werk. Alles wordt dagelijks opgevolgd door eigenaar Jurgen Leukemans, waardoor je contactpersoon dezelfde is doorheen het hele proces van offerte tot oplevering. Vriendelijke, professionele werkmensen, die ook navragen vooraleer ze uitvoeren. Eventuele problemen werden altijd snel opgelost.

 • Walter en Anne (de opdrachtgevers)
 • Humbeek

We hebben al drie keer tot onze volle tevredenheid met VLC Leukemans samengewerkt.

We hebben al drie keer tot onze volle tevredenheid met VLC Leukemans samengewerkt. De eerste keer was een verbouwing aan de achterkant van het huis. De tweede keer was een renovatie in de badkamer. En de laatste keer, eind vorig jaar, was het leggen van een nieuwe vloer in de keuken. Al deze keren vonden we de aanpak van VLC Leukemans professioneel, effici├źnt en transparant wat de kosten en timing betreft. Ze leveren prima werk en alles wordt dagelijks opgevolgd door Jurgen Leukemans. De grote verbouwing aan de achterkant van het huis was het laatste werk van onze architect voor hij met pensioen ging. Het vlotte verloop van de werken deed hem spijt krijgen om met pensioen te gaan.

 • Dennis en Katty (de opdrachtgevers)
 • Boom

´╗┐Initieel hadden wij enkel toegezegd voor de ruwbouw, maar nadien hebben wij ook alle andere posten aan hen toegewezen.

Wij werkten samen met VLC Leukemans voor het optrekken van onze nieuwbouw HOB. We kregen een prijsopgave voor zowel ruwbouw als afwerking. Initieel hadden wij enkel toegezegd voor de ruwbouw, maar nadien hebben wij ook alle andere posten aan hen toegewezen. VLC levert professioneel werk, is correct en communiceert zeer goed. Wij kunnen deze aannemer zeker aanraden als bouwpartner!

 • Kris en Karolien (de opdrachtgevers)
 • Rumst

Reeds 2x bouwwerken laten uitvoeren door VLC en telkens zeer tevreden!

Reeds 2x bouwwerken laten uitvoeren door VLC en telkens zeer tevreden! Zeer vlotte en duidelijke communicatie. Goede voorbereiding en planning. Zeer degelijke en nauwkeurige uitvoering. Zeer correcte tarieven/prijzen. Tevens de onvoorziene "extra's" worden duidelijk gecommuniceerd en correct aangerekend. Een aanrader voor al uw (ver)bouwwerken!

 • Daniel en Bea (de opdrachtgevers)
 • Tisselt

Eindspurt tijdig afgerond. Flesje champagne waard!!

Totale renovatie van het ouderlijk huis. Prima geraamd, gepland, uitgevoerd en opgevolgd. Ook een pluim voor de onderaannemers, Joeri, Jamie, Tom, Polle... Uitstekende communicatie, luisteren en meedenken. Correcte opvolging door Jurgen en Ivan. Eindspurt tijdig afgerond. Flesje champagne waard!!

 • Lieven en Diana (de opdrachtgevers)
 • Boortmeerbeek

Goede en duidelijke opvolging en communicatie.

Intussen zijn we nog steeds tevreden dat we die verbouwing hebben gedaan en genieten er zeker van. Alvast dank nog voor de steeds goede en duidelijke opvolging en communicatie.

 • Robert en Greet (de opdrachtgevers)
 • Londerzeel

Enfin niets dan goeds over VLC. Echt een aanrader. Echt Uw vertrouwen waard !

Kwalitatief heel goed werk geleverd, goede afspraken gemaakt, goede opvolging, heel goede communicatie, mensen met heel wat ervaring. Enfin niets dan goeds over VLC. Echt een aanrader. Echt Uw vertrouwen waard ! Mijn dochter en schoonzoon hebben met VLC hun huis prachtig verbouwd en een klein jaartje erna heeft VLC mijn ouderlijk huis tot een droomwoning verbouwd.

 • Michael en Femke (de opdrachtgevers)
 • Elewijt

Bedankt om mee te bouwen aan onze DROOMwoning

Bij Jurgen hadden we direct het juiste gevoel om totale verbouwing van ons huis uit de jaren '50 toe te kennen. Hij dacht pro-actief mee met zowel ons als de architecte. Eens ze aan de slag waren - uiterst tevreden over de werfleider en de rest van de mensen bij VLC - werden de meer- maar ook de minkosten duidelijk en transparant overlopen alvorens over te gaan tot de actie zodat er zeker geen onaangename zaken op de eindfactuur konden worden teruggevonden. We wonen nu een halfjaar in onze vernieuwde droomwoning en zijn er nog altijd mee in de wolken.

Verzorgde werken en zeer goede werfopvolging.

Door de werken heen hebben we jou en je ploeg ervaren als echte vak mensen.

Bedankt om mee te bouwen aan onze DROOMwoning & voor de correcte en transparante opvolging!

 • Yoni en Sofie (de opdrachtgevers)
 • Opwijk

We kunnen deze bouwfirma zeker aanraden!

De samenwerking met VLC Leukemans is altijd heel correct en goed verlopen. We hebben ook de nodige tips en info gekregen. We kunnen deze bouwfirma zeker aanraden!

Plaats een recensie